Peak keepersacademie

Trainen om beter te worden

Over ons


 

Sinds het voorjaar van 2013 verzorgen wij de trainingen voor alle enthousiaste keepers uit de regio Gelderland, Noord-Brabant en Noord-Limburg. Wij hebben dit 5 jaar lang gedaan onder de naam keepersscholen.nl regio Gelderland. In die periode hebben wij veel keepers mogen trainen. We hebben kampen en keepersdagen georganiseerd in Nederland en het buitenland. Zo zijn we te gast geweest bij clubs als FC Barcelona en Benfica. 

Tijdens deze periode hebben we contacten op mogen bouwen met trainers in binnen- en buitenland. Zo zijn we ook in contact gekomen met de mensen achter het merk Peak. Zij maakten ons enthousiast over het jonge merk en de plannen om het te laten groeien. Wij willen graag onderdeel zijn van het Peak team en gebruik maken van de goede kwaliteit sportkleding en keepershandschoenen die ze produceren en leveren. Vandaar dat we onze naam veranderen in de Peak keepersacademie. De kwaliteit van de trainingen zal niet veranderen, maar onze uitstraling wel.

We hopen de komende jaren weer veel keepers te mogen begroeten op de Peak keepersacademie. We zullen dat wederom doen op het mooie sportcomplex van BVC'12 in Beek- Berg en Dal.